Bij het kiezen van ‘Meer’ kom je op deze pagina terecht.

Door te klikken op ‘Bekijk met wie jij jouw gegevens hebt gedeeld’ kun je zien met wie jij jouw gegevens al eens hebt gedeeld. 

‘Over Financieel Paspoort’ leidt jou naar onze homepage waar de app actuele informatie aanbiedt over ons en onze projecten.

‘Algemene Voorwaarden’ tonen de algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor het gebruik van de app FP. Lees deze zorgvuldig zodat jij weet wat de voorwaarden en beperkingen zijn van de app.

‘Paspoort verwijderen’ zal alle verzamelde gegevens verwijderen, inclusief alle gegevens over wanneer je welke toepassing hebt doorlopen en met wie jij jouw gegevens hebt gedeeld. Het is mogelijk later een nieuw paspoort aan te maken en gegevens hierin te verzamelen. Gegevens over jouw eerdere gebruik van de app zijn niet meer beschikbaar.

‘Paspoort sluiten’ sluit het paspoort af. De gegevens blijven versleuteld op jouw telefoon staan. Met ‘Openen Paspoort’ op het startscherm wordt om de PIN-code gevraagd en krijg jij weer toegang tot jouw gegevens in het paspoort. Hiermee beschermt de app de inhoud van jouw paspoort tegen personen die jouw PIN-code niet kennen. Overigens wordt jouw paspoort automatisch gesloten als jij de app gedurende een bepaalde tijd niet gebruikt of overschakelt op een andere app. Bij terugkomst zal dan weer om jouw PIN-code worden gevraagd.