Hulpverleners

De app FP is een eenvoudig gereedschap voor het verzamelen van persoonlijke gegevens. Nu is niet iedereen even handig met app’s of financiele gegevens, zodat ondersteuning door een hulpverlener wenselijk kan zijn. Een hulpverlener kan een vriend of familielid zijn die digi-vaardig is of een taalbarrière kan helpen overwinnen, maar ook een medewerker van een welzijnsorganisatie.

Stichting Financieel Paspoort ondersteunt hulpverleners en hun organisaties zodat de gebruiker van FP een nog completer beeld van de eigen financiele situatie kan maken. Ook kunnen verzamelde gegevens worden ingezet voor het aanvragen van voorzieningen.

Voor sommige voorzieningen is een QR-code noodzakelijk. Die kan door de hulpverlener worden aangemaakt en getoond. Daarvoor kunnen hulpverleners en hun organisaties bij de Stichting Financieel Paspoort worden geregistreerd en opgeleid.

Via onderstaande knop kunnen organisaties zich registeren en QR-codes aanmaken.

Sluit je aan?

Organisaties die willen helpen, kunnen contact opnemen door het contactformulier op deze website te gebruiken.

Wij zijn zeer ambitieus, streven grote sociale doelen na, staan open voor en creëren samenwerkingsverbanden en zijn transparant in ons doen en laten.

Financieel Paspoort

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Meld je aan als vrijwilliger. Samen maken we onze missie werkelijkheid: versterken van de financiële zelfredzaamheid van de Nederlandse burger.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wij sturen gemiddeld 1x per kwartaal een nieuwsbrief uit.