Over ons

De Stichting Financieel Paspoort is opgericht in 2015. Bekijk hieronder een korte introductie over ons:

Onze missie:

Wij vinden dat het regelen van je eigen financiën veel gemakkelijker kan. Met het juiste gereedschap kan iedereen het. Wij noemen dat ‘financiële zelfredzaamheid’. Wij streven naar meer financiële zelfredzaamheid omdat dit goed is voor ons allemaal.

Onze visie:

Financieel overzicht

Wij bieden jou een zo compleet mogelijk overzicht van al jouw financiën. Hiervoor is deze gratis app genaamd FP. FP geeft jou een completer overzicht. Daardoor kan jij betere financiële beslissingen nemen.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk, niet commercieel en geen onderdeel van een andere instelling of organisatie.

Gratis

De basisversie van de app FP is gratis. Vrijwillige donaties en subsidies dekken de kosten. Daarnaast zijn er vergoedingen voor extra diensten. Jaarlijks maken wij al onze inkomsten en uitgaven openbaar.

Privacy

Wij kunnen jouw persoonlijke gegevens niet zien en er wordt niets centraal opgeslagen. Dat willen wij ook niet. Jouw privacy is daarmee gewaarborgd. Alleen jij bepaalt of jouw gegevens gedeeld moeten worden met anderen, bijvoorbeeld een financieel adviseur of hulpverlener.

Het bestuur van Stichting Financieel Paspoort bestaat uit:

Voorzitter: Philip Helmer       Secretaris: Tom Hillemans   Penningmeester: Sujan Lahiri

Het bestuur zet zich onbezoldigd in. De Stichting heeft geen personeel in dienst, maar maakt gebruik van actieve vrijwilligers en, zonodig, externe professionals tegen betaling.  De Stichting heeft tevens over de jaren een groot eco-systeem opgebouwd van meer dan honderd marktpartijen waar wij intensief mee samenwerken om onze missie werkelijkheid te maken.

De Raad van Advies van Stichting Financieel Paspoort bestaat uit:

Het Financieel Paspoort maakt gebruik van een Raad van Advies die bestaat uit zeer ervaren mensen uit het bedrijfsleven. Zij steunen het Financieel Paspoort met daad en raad. Ook de Raad van Advies zet zich onbezoldigd in.

 Fred de Boer klein Jenze bosma klein

Robert Timmer                 Fred de Boer                    Jenze Bosma
Mede-eigenaar                        Voorzitter VZZP                       Oprichter Figlo
BluePrint Pension Services

Klik hier om het volledige het beleidsplan van de Stichting Financieel Paspoort te downloaden.

Klik hier om het jaarverslag 2016 te bekijken.