Vacature ambassadeur gemeenten (inmiddels ingevuld)

  • Bericht auteur:

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van:

ambassadeur gemeenten

Wat ga je doen?

In samenwerking met diverse partijen zijn wij recent gestart met de ontwikkeling van een zoek- en vindsysteem voor (charitatieve) voorzieningen, als aanvulling op onze al bestaande app Financieel Paspoort. Aangezien wij een landelijke dekking nastreven is er contact nodig met elke gemeente in Nederland en/of een partij die voor een bepaalde  gemeente de verantwoordelijkheid op zich wilt nemen om de lokale voorzieningen in kaart te brengen en te onderhouden. Dit om ervoor te zorgen dat alle lokale voorzieningen ook opgenomen (en onderhouden) kunnen worden in dit te ontwikkelen systeem. 

Om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe aan te boren zijn we op zoek naar één of meerdere personen die ieder gemiddeld genomen minimaal 1 dag in de week (tijd zelf in te delen), als lid van ons enthousiaste kernteam deze taak op zich gaat nemen. 

  • Je zult één keer per maand deelnemen aan onze kernteam bijeenkomst, hierin bepaal je samen met je collega’s je werkzaamheden. 
  • Je onderhoudt de contacten met gemeenten en/of lokale partijen in een gemeente en boort nieuwe contacten aan. 
  • Je denkt mee met de ontwikkeling van het zoek- en vindsysteem van voorzieningen op basis van de input die je krijgt vanuit de diverse contacten. 
  • Je draagt zorg voor een goede vastlegging van de contacten en de gevoerde gesprekken.

Beschik je over de volgende kwalificaties?

Je bent een transparante onafhankelijke teamspeler op  HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je bent zeer integer, beschikt over inlevingsvermogen en in staat op diverse niveaus te acteren

Wat vragen we van je?

Gemiddeld ben je 8 uur per week beschikbaar en bereid om je voor langere tijd aan onze mooie organisatie te binden. Binnen onze organisatie werken we met uitsluitend vrijwilligers. Het werk bij de Stichting Financieel Paspoort is dus onbetaald, onkosten komen wel voor vergoeding in aanmerking.

Wat krijg je er voor terug?

De stichting heeft ambitieuze doelstellingen op een maatschappelijk belangrijk terrein. Je kunt hieraan meebouwen en bepalen hoe wij ons de komende jaren ontwikkelen, een unieke gelegenheid voor een maatschappelijk bewogen en geëngageerde persoon of voor een gepensioneerde die nog graag op niveau een steentje wil bijdragen.

Tegelijk bouw je kennis en ervaring op over het functioneren van niet op winst gerichte ondernemingen en de vernieuwing op het gebied van regie op de eigen persoonlijke gegevens.

Help jij ons met het opbouwen van onze organisatie?

Voor vragen en informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Philip Helmer, tel +31 621 888 701. Wij ontvangen graag jouw CV samen met een korte motivatie per mail: bestuur@financieelpaspoort.nl.

Over ons

Wij willen een samenleving realiseren waarin mensen financieel redzaam zijn en zelf eenvoudig de regie kunnen voeren over hun eigen financiële gegevens.

Iedereen heeft het recht om financieel gezond te leven en grip te hebben op de eigen gegevens. Een overzicht van de financiële situatie met één druk op de knop moet mogelijk zijn. Mensen met financiële problemen krijgen dankzij een dergelijk overzicht sneller en betere hulp.

Centraal in onze aanpak staat dat er steeds meer maatschappelijk draagvlak komt voor financiële (zelf)redzaamheid. Daarom moet er worden samengewerkt aan hulpmiddelen en standaarden om die eenvoudige gegevensuitwisseling en regie bij de burger mogelijk te maken.

We beïnvloeden het beleid van organisaties en de wetgeving, versterken de positie van de burger in advies- en hulpverleningsprocessen en stimuleren burgers te werken aan een gezonde financiële basis. Zie ook: https://financieelpaspoort.nl/