Conferentie 24 mei 2016 SER Den Haag

  • Bericht auteur:
Op 24 mei vindt bij de SER een interessante werkconferentie plaats. Waarom interessant, de meeste conferenties zijn toch vaak verkapte verkooppresentaties of waar sprekers en toehoorders elkaar bewieroken?
Interessant, omdat vele partijen bijeen komen om samen te luisteren, te leren, te vragen, kennis te maken, mee te praten en bij te dragen. Dus niet achterover in de stoel luisteren, een makkelijke dag met matige koffie? Nee, een (halve) dag met presentaties, roundtables en discussies over de rol van de burger in de financiële en maatschappelijke markt. Ja, dat leest u goed: de burger. Dus niet de klant of consument, omdat de burger eerst beter wil kunnen begrijpen waarom hij/zij iets moet willen kopen en daarmee pas klant wordt.
Tijdens de conferentie komen deelnemers van pensioenfondsen, banken, verzekeraars, dienstverleners, financieel adviseurs, toezichthouders, ministeries, gemeentes, schuldhulpverleners, belangen organisaties etc. bij elkaar om te discussiëren over hoe de burger centraal gesteld kan worden. Welke mogelijkheden er ineens opdoemen als we het perspectief van de burger aannemen.
Klik hier voor meer informatie