Succesvolle afronding van ons schuldhulpverlening project

  • Bericht auteur:

Twee jaar geleden kregen wij subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken om onze app FP te ontwikkelen en te testen bij verschillende gemeenten in Nederland.  Het doel is het innoveren van de schuldhulpverlening, door het versnellen en makkelijker maken van vervelende en tijdrovende taken zoals het verzamelen en in kaart brengen van de financiële situatie. Met onze app FP wordt het verzamelen met een paar knoppen geautomatiseerd waardoor de echte hulpverlening sneller op gang komt.

Dit project hebben wij inmiddels succesvol weten af te sluiten.

Het project leverde ons zeer waardevolle inzichten, gebruikerservaringen en contacten op. Aan de hand van deze resultaten zullen wij verdere stappen zetten om de schuldhulpverlening verder te innoveren; broodnodig omdat steeds meer mensen in Nederland in lastige financiële situaties belanden.

Al deze informatie hebben wij in onze eindverantwoording aan het Ministerie van Sociale Zaken verwerkt en aan hen overhandigd. Vorige week hebben ze ons bevestigd dat wij onze doelen hebben bereikt en dat zij tevreden zijn met het resultaat. Wij danken alle betrokken partijen voor hun inzet in dit succesvolle project.

Inmiddels zijn we bezig met volgende projecten en ontwikkelen wij onze organisatie en app gewoon door. Houd dus onze website in de gaten. Of nog beter; meld je bij ons aan als je een rol van betekenis wilt spelen bij dit unieke en groeiende burgerinitiatief!