Financieel Adviseur Bart Hermanussen onderkent de waarde van Financieel Paspoort

By Philip Helmer,

  Filed under: Anderen over het Financieel Paspoort
  Comments: None

Geachte heer Helmer,
Helaas ben ik verhinderd, maar het initiatief vind ik fantastisch. Hiermee kan ik mijn rol als financieel adviseur veel beter uitoefenen. Wij richten ons met name op het adviseren van particulieren en vragen hier vragen wij een maandelijkse vergoeding voor. Alleen is dat in onze branche nog geen gemeengoed en zal er nog een hele wereld gewonnen moeten worden bij banken en verzekeraars. In mijn beleving is het provisieverbod een goede stap, want dan gaat de verkoopprikkel uit het product.
De ontwikkelingen blijf ik volgen en zal ik zeker gaan gebruiken in mijn dagelijkse praktijk.
Bart Hermanussen

hetadvies.nl

Comments are closed for this post.